Profil

Vores profil

Vittinge Entreprenørservice i Broby på Fyn

​Vittinge Entreprenørservice ligger i Broby på Fyn og blev startet i 2006. Virksomheden ejes og drives af entreprenør & autoriseret kloakmester Karsten Brun Pedersen. Udover Karsten Brun Pedersen er vi to medarbejdere, men vi har adgang til flere medarbejdere, når det er nødvendigt for at udføre en opgave.

Solidt og holdbart håndværk til den rigtige pris

​Vittinge Entreprenørservice udfører entreprenør- og kloakarbejde for både private og erhverv, og det er vigtigt for os, at vi udfører vores arbejde korrekt. Det betyder, at det skal være solidt håndværk, flot udført og holdbart mange år frem i tiden. Dertil kommer, at vi altid forsøger at udføre vores arbejde så billigt som muligt, men uden det går ud over kvaliteten. Det er med andre ord en af vores fornemmeste opgaver, at vi ikke bruger dine penge unødigt.

Når vi giver en pris, så giver vi en pris, der kan holde, og beskrivelsen af arbejdet vil fremgå af det fremsendte tilbud. Udover at holde vores aftaler, vægter vi også den personlige kontakt.​

Entreprenør- og kloakarbejde går hånd i hånd

​Vores hovedspeciale er kloakarbejde, men vi udfører også andre opgaver, herunder anlæg af græsplæner, støbning af huse og belægning med fliser. Ofte anlægger vi kloak og afløbsinstallationer i forbindelse med anlæg af haver og belægning med fliser, eftersom vi alligevel er i gang med at grave op, men det er også naturligt at kombinere anlægning af kloak og afløb med støbning af huse.

Men udover vi kan anlægge solide kloakker og støbninger samt smukke haver, terrasser og indkørsler, så kan vi også stå for nedrivning af huse, ejendomme og andre former for byggeri.

Få et gratis tilbud!

Ønsker du et gratis tilbud med på et projekt eller andet. Så udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på (+45) 22 52 48 15 eller skrive mail på karstenbrunp@mail.dk.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis tilbud med på et projekt eller vil du høre mere?

Så kontakt os i dag på tlf. (+45) 22 52 48 15 eller på mail karstenbrunp@mail.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

(+45) 22 52 48 15
karstenbrunp@mail.dk