Kloakarbejde

Kloakarbejde udføres af autoriseret kloakmester

Vittinge Entreprenørservice i Broby på Fyn drives af autoriseret kloakmester Karsten Brun Pedersen. Vi udfører alle former for kloakarbejde i form af:

  • Anlæg af nye kloakker og afløbsinstallationer
  • Udvidelse af kloakker
  • Vedligeholdelse og reparation af kloak- og afløbsinstallationer

Desuden har vi døgnservice i Broby, Faaborg og Ringe ved akutte problemer med kloakker som for eksempel forstoppelse, brud og andre uregelmæssigheder, der skal ordnes af omgående.

Vi udfører både store og små kloakopgaver

Vi tager både store og små kloakopgaver ind, og såfremt vi har brug for yderligere kompetencer til at udføre opgaven, så har vi et bredt og solidt netværk af samarbejdspartnere, der kan træde til. Derved vil du fortsat blive sikret et korrekt og solidt kloakarbejde af en kloakmester, der fremstår flot, virker efter hensigten, kan holde i mange år, og som ofte vil forøge værdien af din ejendom.

Autoriseret kloakmester sikrer dig mod overraskelser

Vores kloakmester er uddannet til at udføre kloakarbejde, og derfor kommer der normalt ikke overraskelser, når vi går i gang med arbejdet. Dog kan vi naturligvis ikke altid forudsige, hvilke skader der er sket, når dine skjulte kloakinstallationer ikke fungerer, men ofte kan vi komme med et kvalificeret bud på opgavens omfang.

Vi kan også tilbyde at udarbejde et udkast af tegninger til kloakarbejdet, hvor vi kan gennemgå de forskellige muligheder, men det vigtigste er naturligvis, at det ikke skal koste unødigt ekstra, at det vil fungere, og at det naturligvis overholder reglerne.

Projekter, som er under udarbejdelse, skal der laves tegninger til, som kommunen skal have en kopi af.

Kontakt vores kloakmester på telefon (+45) 22 52 48 15 eller skriv en e-mail til karstenbrunp@mail.dk, hvis du vil høre mere eller ønsker et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis tilbud med på et projekt eller vil du høre mere?

Så kontakt os i dag på tlf. (+45) 22 52 48 15 eller på mail karstenbrunp@mail.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

(+45) 22 52 48 15
karstenbrunp@mail.dk