Anlægsarbejde

Anlægsarbejde: Anlæg af sokler og haver

Hos Vittinge Entreprenørservice i Broby tilbyder vi anlægsarbejde i form af anlæg af sokler og haver samt flisebelægninger for både privatpersoner og virksomheder i Ringe, Faaborg og Broby.

Det kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering af ældre byggeri eller om- og tilbygning til etableret byggeri. Det kan også være, at du blot vil have omlagt din have, eller du vil have nye flisebelægninger på din terrasse eller i indkørslen.

Vi kan både grave og støbe sokler til nybyggeri

Vi kan både udføre anlægsarbejde i form af at grave og støbe soklen til dit hus, hvis du skal have bygget et nyt hus, have bygget en tilbygning eller have en helt ny bygning på din ejendom. I samme forbindelse kan vi som autoriseret kloakmester også tilbyde at anlægge kloakker og afløbsinstallationer.

Vi tilbyder også anlægning og omlægning af haver

Vores anlægsarbejde dækker også over anlægning eller omlægning af haver. Det sker typisk ved nybyggeri, men der kan også være fordele ved omlægning af især ældre haver.

Måske er græsplanen over tid blevet alt for ujævn, eller måske er havens indretning ganske utidssvarende. Omlægning af haver kan desuden blive relevant i forbindelse med visse tilbygninger.

Vi tilbyder i den forbindelse at rådgive om dine muligheder og komme med gode ideer til vores anlægsarbejde.

Dertil kommer, at vi tilbyder at lægge fliser, omlægge fliser eller blot at udskifte fliser på terrasser, gangarealer og indkørsler samt parkeringspladser. Gennem tiden vil de fleste flisebelægninger blive ujævne, især hvis der er udført et sjusket stykke arbejde, eller hvis det ikke er lagt af en professionel.

Desuden vil fliser gennem tiden knække og på anden vis blive gamle at se på eller ligefrem utidssvarende, men det kan vi komme med en løsning på.

Kontakt os og hør mere om vores anlægsarbejde

Ring til os på telefon (+45) 22 52 48 15 eller skriv til e-mail karstenbrunp@mail.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores anlægsarbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis tilbud med på et projekt eller vil du høre mere?

Så kontakt os i dag på tlf. (+45) 22 52 48 15 eller på mail karstenbrunp@mail.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

(+45) 22 52 48 15
karstenbrunp@mail.dk