Grundig & omhyggelig ▪ Konkurrencedygtige priser ▪ Solidt og holdbart håndværk​​

Kontakt os i dag på

​22 52 48 15

Få et gratis tilbud!

Ønsker du et gratis tilbud med på et projekt eller andet. Så udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flisebelægning af terrasse, indkørsel og gangarealer

Hos Vittinge Entreprenørservice i Broby udfører vi alle former for flisebelægning og støttemure i forbindelse med nybyggeri, ombyggeri og tilbyggeri. 

Det kan også være i forbindelse med vedligeholdelse, renovering og omlægning af flade arealer for både private og erhverv i Broby, Faaborg og Ringe på Fyn.


Vi kan for eksempel tilbyde at lægge fliser på: 

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Gangarealer
  • Trapper
  • Mindre parkeringspladser


Vores flisebelægning udføres typisk i forbindelse med nybyggeri, men ofte finder folk ud af, at de gerne vil have udvidet deres terrasse eller parkeringsområde, eftersom det er blevet normalt med flere biler i en husstand. Dog har mange huse kun plads til en bil, eller at den ene bil ikke kan komme ud på grund af den anden bil.

Vi kan lægge nye fliser på din gamle flisebelægning

Ved ældre byggeri er det sædvanligt, at en flisebelægning bliver udjævnet over tiden. Dette er helt normalt på grund af frost og andre påvirkninger, men ofte er årsagen, at belægningen ikke er lagt af en professionel.

Det er muligt at fjerne fliserne og lægge dem tilbage, men typisk vil flere fliser være knækkede og slidte, ligesom de kan være utidssvarende. Derfor vil den bedste løsning ofte være at lægge helt nye fliser, men denne beslutning kan du tage, efter du har haft en samtale med os.

Få et godt tilbud på belægningsarbejde med garanti

Vi udfører naturligvis alt inden for flisebelægning, så det hænger sammen med anlægsarbejdet i haven og i det hele taget ser pænt ud og passer sammen, men skulle der ske et eller andet i løbet af det første halve år, så kommer vi naturligvis ud for at ordne det uden beregning.

Ring eller skriv til os på telefon 22 52 48 15 eller e-mail karstenbrunp@mail.dk for at høre mere eller aftale et møde omkring din flisebelægning.

Få et gratis tilbud!

Ønsker du et gratis tilbud med på et projekt eller andet. Så udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​Vittinge Entreprenørservice

CVR: 19422739

Kontakt os​

Telefon: 22 52 48 15

karstenbrunp@mail.dk